We houden ons ook aan de wetenschappelijke methode in onze reviews, maar we maken onze keuzes zeer zorgvuldig. Wij zijn toegewijd aan het verstrekken van een objectieve herziening van Steampunk Kostuum Ontwerpen.

Ergens langs de weg leerden we een beetje over de wereld van steampunk. Het was in een workshop in Amsterdam op Halloween waar het idee van het dragen van steampunk kostuums werd gepresenteerd aan ons. De workshop was een mix van mensen uit de hele wereld. Ze waren allemaal erg enthousiast over dit nieuwe genre en velen kwamen naar buiten om hun nieuwe steampunk kleding voor zichzelf te testen. Ik had het geluk om de workshop bij te wonen. Ik denk dat we allemaal verbaasd waren over de hoeveelheid enthousiasme die deze mensen toonden, en ik voel dat ik een van die mensen was. Ik was erg onder de indruk van hoe enthousiast mensen waren over steampunk als een subcultuur, en op wat een geweldige tijd deze subcultuur was in. Een van de grootste misvattingen die ik zag was dat mensen net begonnen met het dragen van steampunk kleding.

We hebben nog steeds onze oude favorieten, en naarmate de tijd verstrijkt de steampunk gemeenschap evolueert naar een betere plek.

Voor nu, we moeten alleen maar hallo zeggen tegen de nieuwe leden, ze zijn gekomen en gegaan, en we moeten bijblijven. Zoals u zien, zijn we nog in de beginfase van onze reis naar een betere steampunk gemeenschap. Ik hoop dat het je bevalt wat we doen. Dit is de eerste van vele blogposts die we zullen maken over het proces van steampunk, en de wondere wereld die het voor ons heeft gecreëerd. Ik heb grote dromen voor deze gemeenschap. Als de nieuwe leden toetreden, zullen we moeten uitwerken onze verschillen, maar als de eerste nieuwe leden zijn we echt enthousiast over! In dit eerste item, zal ik het delen van wat informatie over hoe we dingen doen, en ik hoop dat het geeft je een beetje een kijkje in wat je verwachten van deze nieuwe Steampunk gemeenschap, zal het alleen maar beter vanaf hier, ik beloof! Als u ons beter wilt leren kennen, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden.

Je hoeft geen merk te zijn. Maar we willen uw feedback te horen dus stuur ons uw steampunk kostuum ideeën! Hoe meer hoe beter! We houden je op de hoogte van het laatste nieuws.

Mijn naam is Jessica en ik run steampunk kleding blog The Stash. Ik heb een aantal coole foto's van een aantal mooie steampunk kostuums en ik zal je een paar van de steampunk jurk ontwerpen die ik gemaakt voor Steampunk Fashion Week in 2016. Ik ben een student studeren mode design en ik ben bezig met een boek over modetrends in het begin van de 20e eeuw. Als ik niet naai of ontwerp, schrijf ik over steampunk mode en geek cultuur. U vindt mijn werk in de Steampunk Fashion Week blog en de Steampunk Fashion Blog Facebook groep. Ik ben een student en aspirant-mode-ontwerper momenteel het nastreven van een bachelors in fashion design. Ik maak en ontwerp sinds 2005 kleding voor meisjes, mannen en vrouwen. Ik ben de oprichter van The Stash, waar ik steampunk mode en verzamelobjecten maak en verkoop.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen we ons werk aan u laten zien en om uw feedback vragen. We hebben ook een kleine winkel waar we allerlei producten verkopen, waaronder steampunk kleding, boeken, sieraden en zelfs wat steampunk speelgoed. Ben je in Nederland en hou je van steampunk, kom dan langs in onze winkel!

Als je al het lezen van mijn berichten voor een tijdje, weet je dat ik ben heel dol op steampunk kleding. Het is mijn eigen ontwerp en ik maak de patronen zelf. Ik doe ook een beetje ontwerpen voor andere mensen en dat is waar mijn winkel komt in. Ik heb ook een paar wedstrijden met steampunk kleding.

Ik ben ook een part-time foto-editor voor een paar lokale kranten en de lokale blog. En ik heb een kleine hobby winkel waar ik mijn eigen steampunk mode accessoires te verkopen.