Op sociale media vind je me tweeten of bloggen over steampunk kostuums en steampunk evenementen.

Ik ben al in steampunk sinds ik vijf of zes was en ik hou er zo veel, ik dacht dat ik mijn passie met u delen! Als je een passie voor steampunk moet je zeker kijken op de blog, want je een heleboel coole steampunk foto's van mijn reizen door Europa, en een aantal van mijn favoriete foto's van mijn familie en vrienden te vinden! Zoals altijd, als u vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen! Hoop dat je geniet van de foto's en stay tuned voor meer! Ik ben Noah Kok, een Nederlander, kunstenaar, blogger en steampunk liefhebber. Mijn blog is te zien in Nederland, Italië, Frankrijk, Spanje en Italië. Ik hou van reizen, en hou van het documenteren van dingen. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen, te experimenteren en nieuwe dingen te leren. Ik ben een autodidact kunstenaar die graag omringd wordt door nieuwe dingen en nieuwe mensen.

Ik heb veel ervaring omdat ik honderden steampunk kleding heb gemaakt. Ik was echt blij om te kunnen de gelegenheid om te helpen een aantal zeer betaalbare steampunk kostuums voor mijn vrienden.

Het idee voor het kostuum was om iets te doen een beetje anders, omdat veel mensen zullen willen steampunk outfits om steampunk kijken, maar ze zullen waarschijnlijk ook willen een beetje meer flair en kleur, dus ik dacht dat het leuk zou zijn om te komen met iets dat een aantal elementen van steampunk had, maar was een beetje meer traditionele. Het basisidee is een lange rode jurk met een kraag, een aantal lange zwarte kousen en zwarte laarzen. De bovenkant van de kraag heeft een sleutelbeen en de onderkant heeft een lang bot dat beneden hangt. De achterkant van de nek heeft een beetje een piek die zou gaan door de jurk als het bot werd gesneden in de nek.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik een beetje inspiratie had voor een steampunk outfit. Ik maakte het omdat ik een badass wilde zijn.

Hier ben ik verkleed als een steampunk vrouw. Ik koos voor een zeer kleurrijke en zeer mooie roze jas, een rok die een elastische taille had, en zwarte broek. De laarzen, riem en een zwart shirt zijn door mij gemaakt. De jurk was het perfecte compliment voor de steampunk jurk. Het enige probleem is dat de stof dun is. Het is een beetje lang, maar de taille is vrij breed. Het is hetzelfde als een underdress jurk. Maar ik ben echt trots op deze. Ik wilde ook dragen naar een bruiloft en het bleek echt leuk en mooi.

De stof is niet te dun. Er is een beetje rek aan, maar niet veel.

Mijn Ebook, die heet "Fabulous en Unieke Steampunk Stitching" is een must-have voor al diegenen die genieten van steampunk kostuums. In deze blog zal ik steampunk kostuum details uitleggen, maak mijn eigen steampunk kostuums, bespreken verschillende steampunk outfits, en geven tips en trucs aan de beginners. Ik zal ook het verstrekken van gedetailleerde informatie over de steampunk kostuum van elke stap van het naaiproces tot de uiteindelijke montage en afwerking.

Fantastische en unieke Steampunk Stiksels

Ik wil graag kennis maken met alle nieuwe lezers op mijn blog mijn werk over steampunk kleding en hoe je het meeste uit hen. In deze post zal ik me richten op hoe je het uiterlijk van een grote steampunk kostuum te creëren. Dit bericht bevat ook tips over hoe je meer te weten komen over verschillende steampunk-stijlen en je eigen steampunk-outfits maken.

Toen ik begon mijn eerste naaiblog "Fabulous and Unique Steampunk Stitching" Ik was me er niet van bewust dat dit genre zo'n brede en bloeiende gemeenschap heeft en ik zou er hier en daar over schrijven.